Usluge

Travelatico

Nakon višegodišnjeg iskustva na različitim agencijskim poslovima u vodećim turističkim agencijama, u želji da objedinimo znanje, iskustvo i ljubav prema onome što radimo, želimo ponuditi usluge s individualiziranim pristupom. Pri kupnji avio karte, pronalazimo Vam najpovollnjija riješenja, predlažemo povoljnosti i brinemo se oko brojnih detalja. Ukoliko ste se odlučili za jedan od naših izleta, nadamo se da ćemo Vam biti pravi partner i vodič koji će Vam putovanje i boravak učiniti nezaboravnim.




Avio-karte

Travelatico će za Vas naći najpovljniju opciju avio-karte, bilo da se radi o redovnoj ili niskobudžetnoj kompaniji. Prepustite nama brigu o web check-inu i eventualnim promjenama u satnici Vašeg leta.

Organizacija poslovnog putovanja

Nakon što ste stigli u destinaciju možemo pomoći i s transferom, izborom hotela, preporuku za obilaske, večere i slično. Samo javite što vam je potrebno.

Organizacija individualnog putovanja

Putovali biste negdje, ali nemate vremena istraživati sve o destinaciji? Prepustite to nama – ponudit ćemo vam avio-kartu, smještaj i transfere. Prema vašim uputama, potrudit ćemo se kreirati savršen odmor!

Usluge turističkog vodiča

Ukoliko trebate uslugu vodiča za svoj aranžman, izlet ili za poslovne partnere - osigurat ćemo Vam iskusnog vodiča na potrebnom jeziku.

Transfer

Nudimo transfere do Zračnih luka ili destinacija ovisno o upitu

Organizacija izleta i ture

Možemo vam dati savjet i uputiti nas na provjerene artnere ili vam u cjelosti organizirati izlet ili turu, po vašim željama.

Individualni izleti u Istri

Ukoliko biste za vaše poslovne partnere ili za vaše zaposlenike organizirali jedan zanimljiv i nešto drugačiji dan, javite se da ga zajedno osmislimo.

Možemo razgledati Pulu uz posjet zanimljivim novim muzejima, organizirati vinsku probu uz savršen pogled na Rovinj, otići na kavu u jedinstveni bar u Balama ili zamisliti da smo zaista u srednjem vijeku u Savičenti!

Osim obilaska vinara i maslinara, možete im ponuditi odličnu zabavu uz pripremu pašte ili u potrazi za tartufima, nakon koje nas čeka fritaja s upravo vašim tartufima!

Ukoliko niste ljubitelj vina, zašto ne biste probali istarska craft piva i probali sad već nadaleko poznate burgere?

Možemo organizirati pješačku ili planinarsku turu na Ćićariji, Učki ili od Gračišća do slapa Sopot. Isprobajte bicikliranje na električnim biciklama – stići ćete tamo gdje s običnim biciklom vjerovatno ne biste uspjeli!

Ako volite malo adrenalina, uživat ćete u vožnji quadovima i buggijima, u Adrenalinskom parku ili na jahanju! Istra nudi toliko zanimljivosti, da koliko god se puta vraćali, uvijek možete naći nešto novo!